13/6 Trevligt gäddmete på grynnorna!

Nyligen hade jag en guidning med 3 herrar från Expolinc AB, och bra gick det! Vi körde gäddmete med levande betesfisk hela dagen, och fläckvis nappade det bra!

Nyligen hade jag kunden Tobias med gäster till företaget Expolinc AB i båten, och bra gick det! Vi körde vanligt gäddmete med levande betesfisk hela dagen, och hittade på mest gädda runt grynnorna! Jag hade ordnat levande betesfisk till herrarna efter önskemål via mina mörtstugor, och det vi fick mest av var fina björknor. Björknan är ett jättebra bete till gäddan, men samtidigt kan den vara lite känslig att hantera. Jag hade dock en sump med mig, så det gick bra! Förutom en drös björknor så blev det 2-3 “större” sutare, fina abborrar etc! Vi hade bäst fiske runt grynnorna, men det blev napp även på några platåer där vi också hittade gädda. Gäddmete på “sommaren” hör inte till det vanligaste, men det blir några sådana turer ibland för undertecknad med gäster! Dom flesta gäddorna var små, men det dök upp några ok gäddor som krigade bra i det “varma” vattnet! Vill ni prova på annat än traditionellt spinnfiske (tex gäddmete med gäddflöte eller flötestrolling), tveka inte att höra av er!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *