15/9 Kul guidning med gädda, gös och abborre

Nyligen hade jag kunder på abborre, gädda samt gösfiske, och bra gick det! Framförallt så nappade det ovanligt många gäddor, men även abborre och gös blev det!

Nyligen hade jag lite gäster i Silver Eaglebåten på en fiskeguidning (dom ville ha napp), och hyfsat bra med napp fick vi också! En av kunderna var förvånad att det fanns så mycket fisk i vattnet, vilket jag såklart tog som en komplimang som fiskeguide! Vi körde vertikalfiske samt dropshot, och fick fisk på allt som vi presenterade för fisken. Då det var ganska blåsigt så var det svårt att hålla båten rätt, men på läkanterna så gick det bättre (vi hade även trögt på några få ställen)! Det nappade gäddor på löpande band mellan abborrenappen kändes det som, men det blev även gös landat då vi gick ut på djupare vatten! Vi körde med Shimanos härliga Speedmasterspön, och på dom en lågprofil Shimanorulle laddad med Sufix 0,12 mm flätlina, och jiggarna från Storm fiskade bäst när vi fiskade med små knyckar! För er som inte provat VMC:s suveräna Spinshot krok så kan jag rekommendera den kroken (den snurrar runt sin egen axel), och oftast använder jag storlekarna stl. 1/0 samt stl. 1 vilket är bra storlekar på krok till tex abborre! Ett stort tack till alla i båten (och speciellt till Tommy)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *