2/10 Trevlig abborre och gäddfiskeguidning!

Nyligen hade vi en kul fiskeguidning med mycket fisk (abborre och gädda), samt inspektion av Kustbevakningen (om gick galant med “mycket bra ordning på behörighetspappren“)!

Nyligen så hade vi en kul fiskeguidning i abborrens tecken, och bra gick det! Vi körde ett lite djupare fiske, och då rockade jiggarna bäst bland abborrestimmen! Vi fick även abborre på Ripin Rap när vi jiggade runt båten på grundare vatten med den, och som vanligt så kunde heller inte gäddorna motstå den lilla Ripin Rapen som även är en magnet på gäddan (en liten “snickers” vill jag påstå)! Vi fick hyfsat många gäddor och väldigt många abborrar (så många fiskar så att vi tappade räkningen faktiskt då det nappade konstant ett tag)! Morgonen var fantastiskt fin (se bilder), och totalt var vi tre fiskeguider som körde kunderna (jag, Micke Botettge, och Nordin, tack Micke för uppdraget)! Vi fick som sagt mycket fisk, men jag fick även besök av Kustbevakningen som gjorde en liten enklare artighetsbesök hos undertecknad (se bild), men dagen före så åkte jag personligen på en större genomgång efter en guidning av alla behörighetspapper etc av KBV (Kustbevakningen) på en helt annan plats, och glädjande nog så meddelade KBV att det var mycket bra ordning på alla mina behörigheter och papper vilket var jättekul att höra för undertecknad då dom kan vara ganska noga vet jag! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *