20/6 Trevligt gäddfiske i solskenet!

Nyligen hade jag en guidning på gädda, vi hade ett hyfsat fiske men båtarna runtomkring hade även de segt (och även segare), så vi var nöjda med vårt resultat!

Nyligen hade jag en guidning på gädda, och hyfsat bra gick det! Det var många båtar som hade ett segt fiske överlag, så med tanke på hur det nappade runtomkring så var vi nöjda! Vi körde spinnfiske runt grynnor, öar och efter kanterna som kändes heta! Jag vill minnas att vi landade 11 gäddor, varav en gädda var helt ok som duktiga Robin knep (se bild)! Vi blandade en hel del med beten, och några beten som gav fisk var skeddrag från Blue Fox. Dagen var grymt fin, likaså stämningen i båten (tack grabbar)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *