21/8 Bra gäddfiske fläckvis, hösten kommer!

Nyligen hade vi en guidning på gädda, och bra gick det! Rapala X-Rap Jonted Shad fiskade som så många andra gånger tidigare klart bäst den här fiskedagen!

Nyligen hade jag en fiskeguidning på gädda, och bra gick det! Vi körde spinnfiske runt grynnorna, öarna och efter heta kanter, men det var inte helt lätt då gäddorna fortfarande på många håll var/är spridda på djupt och grunt vatten efter en lång och varm sommar! Då det blåste riktigt hårt den här fiskedagen så vi tvingades dessutom fiska där det var någorlunda lä, och på några platser nappade det klart bättre! Vi hade dubbelhugg etc och utan tvekan fiskade den här dagen en Rapala X-Rap Jonted Shad klart bäst då fisket lossnade för oss så snart vi satte på den wobblern på våra tafsar! När det är busväder eller blåsigt så kan wobblers med hård gång spöa allt, men andra dagar fiskar nått annat bäst (fiske är fiske)! Hur som helst så blev det en drös gäddor landade, och utöver ”vinnarbetet” X-Rap Jonted Shad så drog vi även gädda på Seeker Shad samt på RIP Curly Tail jiggen! Ett stort tack till Micke Boettge som höll i tåtarna (vi var totalt 5 fiskeguider den här dagen som tog hand om kunderna från Hitachi och Bauhaus)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”sommarens”, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *