23/7 Fin asp landad för min bror, nytt p,b!

Nyligen tog vi en tur i Quintrexbåten, och bra gick fisket! Jag hade min bror i båten som “bokat” sin första asp någonsin – och fin asp blev det även för honom! 

Nyligen hade jag min bror Peter i båten på aspfiske (Aspius-Aspius), och bra gick det! Tanken var att vi skulle sikta på asp via trollingfiske, spinnfiske samt popperfiske, och så blev det även lite grann. Vi körde en mix av spinnfiske, popperfiske och trolling under fisketuren beroende på vart vi hamnade, men mest körde vi spinnfiske då detta kändes hetast för stunden. Det blev abborre landat, men på en het udde så small det även på rejält för min bror då hans underbara Shimano Yaseispö bugade sig riktigt tungt samtidigt som fisken rusade vilt runt båten. Väl i håven kunde vi konstatera att det blev ett jättefint p.b med snygga 3,9 kg muskelpaket för Peter (ny art)! Dock är det en bra bit kvar till mitt båtrekord då snygga 6,4 kg som vi fick för snart 10 år sedan! Vi blandade en hel del med beten då vi trollade, spinnfiskade och poppade efter det sköna hugget nu, men dagens fisk tog en Rapala Minnow Spoon som funkar bra på all rovfisk känner jag. Till popperfisket körde vi med Rapala Skitter V och Skitter Pop, samt till trollingen körde vi med Rapala Scatter Rap, Tail Dancer, och Shadow Rap den här sköna fiskedagen. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *