23/9 Lyckat event med Mercado Medic AB!

Nyligen hade jag ett trevligt kundevent med 16 gäster på en fiskeguidning, och bra gick det! Stundtals många napp (vi körde abborre i min båt), och resten körde gädda..

Nyligen hade jag ett kul kundevent med Mervado Medic AB, och bra gick det! Vi körde ett mixfiske precis som tidigare år då kunderna önskade detta (vissa ville köra abborre, och resten körde gädda). Gäddbåtarna hade ett okey fiske, men dom fick verkligen kämpa för varje gädda och bästa båten drog 8 gäddor totalt! Vi i min båt körde abborre och fick även bra med abborre på flera platser där dom nappade riktigt bra! Första landade abborren tog faktiskt efter 1 sekunds fiske på första droppet, vi han inte komma ner till botten först första abborren var landad – galet, speciellt då det var en bättre fisk (för undertecknad då jag skulle visa tekniken)! Mitt på dagen hade vi en gemensam lunch hela gänget, och väl där så visade det sig att det inte bara var att åka ut och dra fisk, utan man fick jobba för varje gädda! Efter lunchen så körde vi hårt igen, och på en plats så drog vi mycket abborre (på en liten platå vid en udde)! Jag passar på att nu i efterhand tacka för ett kul kundevent, ser mycket fram emot nästa! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns, vårens och kanske sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *