26/10 Ny Humminbird radar från Comstedt AB

Halloj, nu har jag äntligen skaffat mig en HUMMINBIRD radar tilll min Silver Eaglebåt, och ett stort tack till Jan Comstedt AB som hjälpt mig med detta!

 Yes, nu har jag äntligen fått på nya HUMMINBIRD  radarn på stora guidebåten (jag har ju en mindre båt också)! En riktigt skön trygghet nu när mörkret kommer fort, och busväder och dimma väntar! Jag har nu testat grejorna både i dimma, mörker och regn.. och allt lirar verkligen som det ska – en helt suveränt bra trygghet! Radarn är ganska liten, så den tar inte mycket plats, samt väger väldigt lite vilket är jättebra! Jag valde den mindre Humminbird radarn på 2 kW, vilket räcker med råge till min fiske och guideverksamhet! För er som går i radartankar så tror jag att denna Humminbirdradarn är klockren, speciellt om man vill ha en liten och smidig radar vilket jag efterlyst länge! Ett stort tack till www.comstedt.se samt Torbjörn Åsen som hjälpt mig vid instaleringen av kablarna..

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka höstens, vinterns & kanske vårens fisketurer här redan nu!

Vi har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav om man ska guida ute på havet..

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *