29/9 Storguidning på abborre och gädda

Nyligen hade jag en storguidning på abborre och gädda, och helt okey gick det trots kalla nordvästanvindar! Det blev en drös abborrar landade, samt även gäddor för gästerna..

Nyligen hade jag en större fiskeguidning med företaget Mercado Medic AB på gädda och gös, och helt okey gick det! Kunden hade bokat tre guidebåtar på gädda, samt en båt (min båt) på abborrefiske, och många abborrar blev det! Vi brukar varje år köra en båt på abborre (min båt), och så får dom andra guiderna köra gädda. Gäddbåtarna hade det lite kämpigare den här fiskedagen, men även dom fick fisk i den hårda västanvinden (det var guiderna Jocke Pettersson, Hasse Nordin samt Lasse Lindahl – tack för hjälpen). Det kom aldrig upp några större abborrar eller gäddor, men däremot hade vi en mycket trevlig fiskedag ändå! Vi i min båt drog abborre både på grynnor och branter, men det blev även ett kul abborrerally i måsspelen (måsar som tar norsen vilka abborren jagar upp till ytan)! Vid abborre och gösfiske vill man gärna ha högtryck, svaga vindar och sol… nu hade vi inte det men ändå landade vi någonstans närmare 90-100 abborrar skulle jag gissa! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *