5/10 Lyckad storguidning med mycket fisk

Nyligen hade jag en storguidning i abborrens och gäddans tecken, och bra gick det! Vi började med ett bra gäddfiske för att sen jaga abborre, och många napp hade vi!

Nyligen hade jag ett “större” kundevent med elföretaget Selga (tre guidebåtar fulla med fiskehungriga kunder), och bra gick det! Vi i min båt gick “all in” på gäddan direkt på morgonen, och ganska bra nappade det för oss, efter lunchen så gick sen vi över på abborrefisket istället vilket gav resultat direkt. Det nappade riktigt bra i alla båtarna når vi väl var på plats, och totalt skulle jag vilja uppskatta till att mina 12 kunder fick veva upp närmare 450 fiskar (mest abborre såklart men även ett gäng gäddor), vilket får anses som riktigt bra! Riktigt kul när det nappar bra, och till min hjälp hade jag Peter Berggren och Lars Lindahl som gjorde ett jättebra jobb – tack för hjälpen! Intressant var att vi (åtminstone i min båt) hittade gäddan på ca 50 cm djupt vatten där de högg bestämt och hårt! Abborren däremot hittade vi på djupare vatten nu när vattentempen sjunkit, och bäst fiske hade vi på 5-10 meter vatten! Jiggarna som rockade var Storms Hypno Grub, So-Run Joker Shad samt Makan Minnow i naturella färger vilket abborrarna knep utan att tveka! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *