Bra fiske, fina gäddor och fina gösar landade

Nyligen fiskade jag med några goa vänner på abborre, gädda samt på gös, och bra gick det! Vi drog väldigt mycket fisk, varav några större gösar och gäddor!

Nyligen fiskade jag med några goda vänner till mig, och bra gick det (dom stod för sin fina stuga, och jag för magkänslan vart vi skulle fiska)! Vi körde en mix av gädda, gös samt abborrefiske – och bra med fisk fick vi! Jag hade inte lika tur som mina vänner vad beträffar storlekarna, men även jag fick en massa fisk såklart också! Vi blandade en hel del i fisket vad beträffar beten och platser, och på en djupbrant så nappade det på större abborrar, medans gäddorna tog vi på grundare vatten (även om det blev några “djupa gäddor” också)! Gösen hittade vi på djupare vatten, men de största gösarna tog vi på pelagiskt spinnfiske med sikte på större gös och gädda. Beten som gick bra var Storms Seeker Shad, Rapala X-Rap Jonted Shad (ett jäkla bra men underskattat bete), Rapala Super Shad Rap, Rapala X-Rap Peto, X-Rap Scoop samt Super Shadow Rap i blandade färger! Vi landade väldigt mycket fisk, och totalt landade vi närmare 100 gäddor, dryga 20 gösar samt ca 15-20 abborrar! Tack Eric och George för ett jäkla kul fiske och sällskap, en härlig stuga samt god mat, nu jag ser fram emot nästa fiskereunion men då ska även jag sikta på dom stora (och hoppas då att vi fiskar efter mal i Rio Ebro eller Lac du Salagou istället!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *