Kategorier

Arkiv

ARTIKLAR

Här kan man läsa några av våra artiklar som fiskeguiden skrivit genom åren. Undertecknad har skrivit de flesta artiklarna i tidningen “Normark Fishing Magazine”, men det har även blivit en artikel i fiske-feber som fiskeguiden skrivit. Självklart har vi medverkat i desto klart fler artiklar som fiskejournalister från de olika tidningarna skrivit med, och om våran guideverksamhet. Det finns även en drös Tyska artiklar från bl.a. tidningarna Blinker, Fisch & Fang mm..

Artikelsidan är en kul läsning för de kunder och gäster som missat gamla artiklar sedan lång tid tillbaka. Vi ska framöver försöka lägga ut så många artiklar som vi bara kan på denna här sidan, med förutsättning att vi får tag i dem alla. Bilden till vänster är en tidningssida från Fiskejournalen 2001 då vi hade en fiskejournalist på ismete, det blev flera stora gäddor landade, och med en topp på över 10 kg denna fiskedagen. Fiskejournalisten Per Ola Johannesson drog personbästa, och var mycket nöjd med materialet då vi bara hade en dag att fiska på. Vi hoppas på en kul läsning för er..

Ps. Klicka på den blå/vita “tillbakaknappen” uppe till vänster så kommer ni tillbaka till hemsidan – om ni är inne i en av artiklarna..

Länk till: UNGERN CARPFISHING, i Fishing Magazine 2005 av Mikael Puhakka

Länk till: WINTER FISHING, i Fishing Magazine 2004/2005 av Mikael Puhakka

Länk till: VÄTTERN ISFISKE, i Fishing Magazine 2003/2004 av Mikael Puhakka

Länk till: LAXTROLLING GRÄNSLAND, i FFA 2009 av journalist Patrik Tjörnmark

Länk till: AFTONBLADET, Maj 2010