Lyckad storguidning, 29 gäddor landade

Nyligen hade jag en kul kickoff med 16 kunder inbokade, och bra gick det! Vi var 4 fiskeguider som körde, och det blev en hel del gäddor landade (även 2 bättre fiskar)!

Nyligen hade jag en större kickoff med 16 kunder inbokade på gäddfiske, och bra gick det! Jag hade bl.a. Mike Richardsson från företaget som har landat både stor gös och stor gädda i min båt tidigare på guidning! Vädret var kanon (bortsett från att det blåste hårt på fjärdarna), liksom humöret var på topp på alla kunderna från företaget Selga AB! Vi körde spinnfiske efter gädda den här fiskedagen, och det blev även en hel del fisk landat i båtarna även om vi fick kämpa lite extra på vissa platser! Mitt på dagen hade vi en gemensam lunch efter en läkant med tre heta Muurikkapannor laddade med min kryddstarka specialpytt, vilken var uppskattad! Då det blåste riktigt hårt så gick det inte att fiska överallt på ett tillfredsställande sätt, så vi tvingades att köra efter läkanterna eller där vi kunde vilket även gav bäst fiske och hugg! Dom flesta gäddorna var hyfsat små, men jag hade turen att få landa 2 lite bättre gäddor i min båt, och totalt fick vi 29 gäddor under dagen vilket var kul! Beten som gick bra var såklart en av min a favoriter, dvs Rapala X-Rap Jointed Shad wobblern, Seeker Shad jiggen och nya Rapala X-Rap Scoop “skeddraget”! Ett stort tack till co-guiderna Hasse Nordin, Christian Jansson och Håkan Blomgren som alla tre gjorde ett bra jobb! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *