Ny givarhållare från Puller, testfiske

Halloj! Då jag har två båtar så blir det en hel del fiske efter en massa olika fiskarter. På senare år har det  även blivit en del prickskytte, och nu kommer jag att testfiska en ny och fin hållare till framförallt gösfisket.

PullerYes, jag fick idag ett paket från Puller Innovation, och fint var innehållet. Det är Ulle Svenson som är den drivande idésprutan, och bra idéer har han. Jag  besökte hemsidan nyligen, och på denna har han bl.a. även en jättesmart lösning för dem som inte är så bra på att backa bilen rätt till släpet, husvagnen etc. Jag blev nästan själv sugen på lösningen då man ibland har mjukt underlag etc till stora båttrailern. Hur som helst så har Ulle konstruerat en hållare för båtar om man vill ha en givaren på sidan av båten, och en bra lösning är detta! Produkten är helt ny, så jag/vi har ännu inte hunnit testfiska den, men jag tror den är jättebra! Jag gissar dock att den framförallt är mest lämpad för mindre båtar, och kanske inte till “större” båtar som tex min Silver Eagle 630 båt eller ännu större båtar. En bra lösning är att man kan på ett enkelt sett bara ta bort “stegen” då man ska åka fort till nästa fiskeplats. Man kan även enkelt byta sida för hållaren om man föredrar den andra sidan av båten, eller till en hyrbåt. På hemsidan hittar ni mer info, www.puller.se.

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka sommarens fisketurer här redan nu!

Vi har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav om man ska guida ute på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 (som är lägre) & högfartsbehörighet..

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *