Nytt Rapalabete gav snygg 115 cm gädda

Nyligen körde jag ett gäddfiske i “heta grytan“, och bra gick det! Bästa gädda var en fisk på 115 cm, och betet var ett nytt (superhett) Rapalabete som kommer 2019!

Nyligen körde jag ett gäddfiske från min Quintrexbåt, och bra gick det trots tjuriga gäddor! Jag fiskade själv i min Quintrexbåt då jag var borta på ett “specialjobb”, och fisk blev det! Gäddorna var dock tjuriga då tex grannbåten bommade helt, endast en tappad fisk på den båten under hela fiskedagen! Vädret var sådär då det var kallt och ruggigt, och troligen var det lågtrycket som spökade för oss!? Hur som helst så kämpade jag hårt och på eftermiddagen så fick jag ett hårt hugg när betet sjönk efter ett långt kast (den fiskar bra då också upplever jag), varav jag kände att det var en större fisk på kroken, och efter en stund kunde jag ta gällocksgreppet på den fina gäddan (jag hade dock en stor håv i båten)! Det finns lite film på min gädda, men den släpps inte först till våren (gissar jag), då betet är ett nytt Rapalabete som jag dessutom gillade jättemycket! Jag kan inte berätta så mycket om betet, förutom att jag personligen tror stenhårt på den, och är övertygad om att den kommer att leverera superbra i framtiden (det blir troligen en release på det betet under våren 2019 gissar jag)! Hur som helst så var det en grann gädda på snygga 115 cm vilket blev årsbästa för min egen del (då jag inte har kunnat fiska så mycket privat)! Gäddan som blev dagens största tog i en håla i en stor vik, och fick såklart simma tillbaka efter bilder och film! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *