Nytt vatten gav hyfsad gädda via djupfiske

Nyligen körde jag ett gäddfiske i ett nytt vatten för mig, och helt okey gick det! Platt vatten och sol var ingen höjdare, men fisk blev det!

Nyligen körde jag ett gäddfiske i ett nytt vatten för min egen del, och helt okey gick det! Vädret var grymt fint, vilket såklart påverkade gäddorna lite för oss (det fanns en båt till på platsen som också hade segt fiske)! Jag provade olika beten och fiskedjup, men det var ganska tjuriga gäddor vart man än vände sig! Då det var ett helt nytt fiskevatten för mig med många olika intressanta platser så fick man leta lite extra, speciellt då jag inte hade nån koll på vart dom heta platserna fanns! Det blev i varje fall fisk, och bästa fisk var en gädda på närmare metern vilken fick duga! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *