Kategorier

Arkiv

Presentkort

Ett presentkort är en perfekt gåva till den som har fått “allt”! Ett presentkort är även en suverän bonus till “de bästa säljarna” på företaget, eller maken/barnen etc som fyller år. Ett presentkort är även en jättebra julklapp till den fiskeintresserade! Vi har både presentkort och “God Julkort” (en julklapp) som vi kan maila över till er efter era önskemål!

Det finns en massa bra exempel, så kom gärna med förslag. Vi har även ett jättefint presentkort på Engelska (Gift Card) som vi kan maila till er efter att vi har fått in bokningen, och sedan är det bara att skriva ut det med en färgskrivare. Ett tips är att använda fotopapper, det blir ännu snyggare och trevligare då! Presentkortet har ett A4 format och innehåller trevliga bilder samt bokningsregler, och vad som ingår mm.

Ring eller maila oss, så skickar vi så snart vi kan över presentkortet eller julklappen till er via mail. Presentkortet finns inte här på hemsidan att tanka hem – utan fås endast hem via mail!

Fyll bara i från vem, och till vem som presentkortet eller julklappen ska till med en penna, enkelt och jättebra! Vi kan även fylla i presentkortet eller julklappen med alla namnen via datorn om så önskas, inga problem! Presentkortet gäller i ett år från inbetalningsdagen, samt endast efter överenskommelse med fiskeguiden om fiskeplats, vad vi fiskar, pris, antal deltagare m.m, om ingen annan extra överenskommelse har gjorts. Känn er varmt välkomna ombord!