Trevlig fiskeguidning med fin gädda landad

Nyligen hade jag en kul guidning med några stammisar (som tydligen har nån magnetisk dragningskraft till lite bättre gäddor), och så blev det även idag!

Nyligen hade jag en kul guidning med några stammisar på gäddfiske, och bra gick det! Vi körde spinnfiske efter bättre fiskar och ganska omgående på plats två så hittade vi en del fisk (både betesfisk och gäddor). Jag hade tre gäster i båten, och alla tre gästerna körde hårt vilket även gav fisk. Alla tre fick gädda och den bästa gäddan drog Erik på en Rapala Peto (se bild) efter en liten flack “brant” där det sakta gick ner mot lite djupare vatten. All fisk tog på Rapala Peto samt Seeker Shad, vilka båda kändes heta! Killarna som bokade fisket har fiskat med mig flera gånger förr, och det brukar alltid bli minst en bättre gädda varje gång dom kör, vilket är kul (jag ser fram emot nästa fisketur med dem)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *