Fiska med barnen, det värmer gott!

Nyligen tog jag en sväng med sonen Wilmer på sjön med sikte på gös, och bra gick det! Vi fick både abborre (strax under kilot), en okey gädda och gös (som Wilmer själv vertikalfiskade upp, se bild)! 

Nyligen tog jag en kvällstur med sonen i Quintrexbåten då vädret var kanon, och då det kändes hett för att fiska gös. Vi började med att dra en helt okey gädda via den lilla jiggen, men sen nappade det även på abborre och gös. Wilmer som inte hade fiskat något ännu pga en fet hamburgare, pommes frites och äppelpaj ville plötsligt vertikalfiska, och det dröjde inte mer än max 30 sekunder då kan plötsligt ropade “Naaaaap – Pappaaaa, det är Naaaaap”! Efter att han drillat in fisken helt själv så lossnade kroken när fisken väl låg i håven. Ingen jättegös, men ändock 3,3 kg och nytt p.b för Wilmer 8 år, som vevat in många mindre trollinggösar tidigare! Den här gösen fiskade han helt själv upp, och var mycket stolt (men dock inte lika stolt som sin pappa såklart)! Vi fick all fisk på små 10 cm So Run Joker Shadjiggar i färgkoderna LC och DW. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *