Kompisgäng på gäddfiske, 16 st upp

Nyligen hade jag kul fiskedag på sjön trots stormvindar och regn (med snö och hagel dessutom)! I båten hade jag 4 herrar och tillsammans drog de 16 gäddor…

Nyligen hade jag lite vänner i båten på ett kul gäddfiske (mitt i leken och under värsta ovädret)! gäddorna var återigen försiktiga som tidigare och många hade även den här fiskedagen utanpåliggande mask vilket tyder på att dom tjurar rejält på botten (fisken blir köldstel när isarna släpper och vattnet börjar röra på sig)! Fisket var segt men bättre än fisketuren innan, och vi drog ett gäng gäddor under dagen (16 st vill jag minnas), och missade säkert lika många till som bara puffade på betet eller gäddor som lossnade från kroken! Dessutom tappade vi en ganska stor gädda som vältrade sig i ytan, men den lossnade ganska omgående! Fisken hittade vi på 1,5 – 4 meters djup, och bäst fiske hade vi på ca 2 meters djup den här kalla och ruggiga (men mycket trevliga) fiskedagen. Vi provade ganska mycket olika beten den här fiskedagen, och på slutet av dagen “knäckte” vi koden lite då en skrikig Firetiger-färg av betet Rapala Jointed Shad verkade funka bra (vi fick napp på flera olika beten under dagen som även kunderna hade med sig)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *