Stor gädda via spinnfiske, Felix slog till med en tjockis

Nyligen var jag ute med Felix Rimfrost på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Storm Seeker Shad levererade som vanligt, och den här gången en fin fisk på 108 cm och 9,4 kg…

Nyligen var jag ute med vännen Felix Rimfrost på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi började på en plats där jag hade jättebra fiske tidigare i höstas på några fiskeguidningar, men nu var det ett segt fiske där! Vi letade vidare och några vikar bort klippte Felix på en bättre fisk (dagens första hugg), som visade sig vara en ganska tjock gädda på fina 108 cm och godkända 9,4 kg via en Storm Seeker Shad jigg. En riktigt fin gädda med nästan vårkondition före leken skulle jag vilja säga, kul som tusan med en så fin fisk! Vi körde på och hittade mer huggvillig gädda en bit bort, men resterande gäddor som vi landade visade sig bara vara av mindre storlek! Gäddmetet gav endast en fisk, så gummibetena kändes hetast den här fiskedagen! Intressant nu när vattentempen är så låg är att fisken kan vara lite tjurig (vilket är normalt), och då funkar Storm Seeker Shad jiggen nästan alltid bra med sin mjuka curl tail! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av den här ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *