14/5 Kul fiskeguidning i Hobiekajakerna!

Tidigare hade jag en annorlunda fiskeguidning då jag guidade gäster på kajakfiske (jag hade bokat in mer kajaker)! Vi fiskade i en trevlig sjö, och fick både gädda & abborre..

Tidigare i år hade jag en guidning från kajakerna, och bra gick det! Dock blev det en hyfsat kort fiskedag, men vi hann med att dra både abborre och gädda. Det blev inga stora fiskar, men extra kul var att den ena gästen (Pasi) gillade fiskemetoden väldigt mycket (och sättet att fiska helt ljudlöst på), så nu blir det även en Hobiekajak för honom framöver! Vi körde en mix av jiggfiske/spinnfiske, samt vertikalfiske runt några öar och alla tre metoderna gav fisk. Jag har aldrig tidigare guidat på kajakfiske, så det var en extra kul och lärorik erfarenhet även för min del också! Vi fiskade från olika Hobie Pro Angler 12 och Hobie Outback kajaker, vilket är i mina ögon marknadens klart bästa fiskekajaker (kan varmt rekommenderas)! Det finns många fördelar med kajakfiske, men en är tystnaden, en annan är att man kommer åt “nya” heta fiskevatten som denna sjön som vi nu besökte, men även sjöar som saknar ramp etc! Dessutom är det ett kul fiske då man kan komma inpå naturen på ett mycket enklare sätt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!
Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *