Fiskeguidning & Bokning

Vi har jobbat som sportfiskeguider sedan 1998 & har superkoll på bl.a. laxtrolling (på havet, Vänern & Vättern), vertikalt jiggfiske, “vertikalt prickskytte”, ismete, allt gäddfiske (som jerkbait, gäddmete, trolling etc), samt havsöring, gös, abborre, havsfiske, specimenfiske mm..

KONTAKTUPPGIFTER & BOKNINGSREGLER

Vill ni ha kontakt rörande fiskeguidning eller något annat, tveka inte att höra av er! Bokningar kan göras både via telefon, e-post. Bokningen gäller om kund och fiskeguiden har kommit överens om ett datum för ett guidefiske, eller beställning av presentkort.


AVBOKNING

Vid förbokade fiskedatum samt under själva fisketuren har fiskeguiden rätt att ställa in fisketuren helt, alt flytta fiskedagen till ett annat datum vid t.ex. extremt väder, onyktra kunder (fara för säkerheten ombord) eller andra oförutsedda händelser som på ett eller annat sett medför fara för kunden, fiskeguiden eller utrustning.

Vid en eventuell avbokning inom en vecka från kundens sida före avtalat fiskedatum så tas full avgift ut (då vi ofta missar andra bokningar), men vi gör vårt bästa för att hitta ett nytt datum om möjligt! Likaså om kunden har ett giltigt läkarintyg så försöker vi hitta ett nytt fiskedatum.

HEL OCH HALVDAGSFISKE

Vi får ofta in förfrågningar om “halvdagsguidningar”, och självklart anpassar vi fisketiderna efter kundens önskemål så långt det bara går. Ibland blir det sommartid ett rent “kvälls/nattfiske” med våra gäster (tex göstrolling fram till tex midnatt), men för de som bara vill fiska tex en förmiddag så kostar fisket normalt samma som en “heldagsguidning” – såvida ingen annan speciell överenskommelse har framkommit med fiskeguiden före guidningen, vilket ibland sker..
Dock är det vanligast med en heldagsguidning mellan 9-17.

PUBLICERING AV DIGITALTMATERIAL BILDER/FILMER

Vi förbehåller oss även rätten att publicera och använda bilder/filmning med kunder från våra fiskeguidningar, såvida. Likaså kan vissa fina bilder komma att användas hos våra samarbetspartners/sponsorer. Om man som kund motsätter sig publicering av bilder/film, så ska detta klargöras tydligt med fiskeguiden i god tid före själva fiskeguidningen!

FÖRSÄKRINGAR

Vi har försäkringar som täcker gästerna ombord i Mikael Puhakkas fiskeguidebåt vid större guidningar med fler guider ansvarar varje guide för sina egna passagerare! Dessutom ansvarar varje kund för sig själva att inneha relevanta och giltiga personliga försäkringar om de tex själva ramlar pga slarv etc. Vi påtager oss inget ansvar för oförutsedda händelser såsom tex deltagares sjukdom, olyckor orsakade av kund etc..

KOSTNADSFÖRSLAG

Pris och kostnadsförslag, vi har valt att inte lägga ut några priser tills vidare då priset kan skilja en hel del på tex vilken båt som bokas, antalet deltagare, fiskemetod, vart vi fiskar etc (tex laxtrolling är dyrare medans pimpelfiske är billigare). Ibland hamnar vi dessutom långt utanför den vanliga “fiske-zonen” etc (långt hemifrån), vilket kan påverka priset. Stamkunder har normalt alltid ett rabatterat pris! Hör gärna av er med info om vad och vart ni vill fiska, så lämnar vi gärna ett kostnadsförslag. Oftast fiskar vi på Mälaren och efter skärgården (från Öregrund och ner till Trosa skärgård), men även i “små hemliga” fiskevatten runtom i landet..

Ps. Vid stora företagsevent och företags ”Kick-offer” ordnas s.k ”Co-guider” vilka då hjälper till om det blir mycket kunder, upp till ca max 60-70 gäster kan vi ta ombord om vi får in bokningen i god tid (minst 6-12 månader före själva eventet)! Varmt välkomna ombord!

Fiskehälsningar, sportfiskeguide & Rapala Proguide Mikael ”Mike Pike” Puhakka  

+46 708 722 733 
micke@fishguide.se