Kajakfiskeguidning

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.se

För er som funderar på att köpa er en fiskekajak eller bara vill prova på, erbjuder vi ett guidat kajakfiske! Något helt nytt för dom som har “gjort allt“! Vi fiskar där det känns hett för stunden, och ofta kan vi komma åt fiskevatten som saknar ramper etc.

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.se

Vi använder endast Amerikanska Hobie’s fiskekajaker ett av de mest välkänd märken på marknaden.

Hobie Pro Angler 12, eller Hobie Pro Angler 14 är mycket trevliga och stadiga oavsett om man sitter i dom sköna stolarna, eller står upp och fiskar.

Det kan även bli kajakfiske från Hobie Mirage Outback, Hobie Mirage Sport, eller en uppblåsbar modell (“i12S” se bild med vit kajak) vid större “kajakfiskeevent”. Alla fiskekajakerna har ett unikt och ett jättebra trampsystem (Mirage Drive), varvid man kan fiska med händerna helt fria.

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.se

Fiskemetoderna och utrustningen anpassar vi efter fiskart och årstiden. Den enda skillnaden mot en vanlig fiskeguidning är att alla sitter i varsin fiskekajak!

Känn er varmt välkomna på ett annorlunda och ett mycket trevligt kajakfiske – vi kör framförallt gädda, abborre och gösfiske.

Men det kan även bli havsöringsfiske, rödingfiske eller andra fiskarter i vissa speciella fiskevatten efter önskemål. Fiskemetoderna är spinnfiske, jiggfiske, vertikalfiske, prickskytte, trolling, flugfiske samt även mete med live/deadbait…

Vad vill NI göra, ring eller maila om en offert…