Silver Eagle 630CC

SILVER EAGLE 630CC  &  150 HP SUZUKI

Stora guidebåten är en mycket trevlig och säker sportfiskebåt med otroligt bra sjöegenskaper även i grov sjö. Båten har stora utrymmen för ett säkert sportfiske, en Silver Eagle CC 630 från Silverboats Oy. Silver Eagle är en av de allra bästa aluminiumbåtarna på marknaden, och är godkänd för max 7 personer och upp till 150 hk. Båten har glasfiberarmerad plast på insidan samt är osänkbar enligt CE standard och är tillverkad i Finland.

Båten är fullt utrustad för bl.a. laxtrolling samt annat kul fiske. Båten är bl.a. utrustad med en Minn Kota 80 pound Riptide elmotor (med I-Pilot), en 2 kW Humminbird radar, Humminbird 1198 Combo plotter, Cannon Unitroll djupriggar, Geonav AP 201 autopilot, Navicom 550 AIS (VHF-radio med AIS), trollingutriggare för pulkorna, många spöhållaren (fasta rostfria samt Normark Deluxe), specialgivare/hållare för prickskytte (på båtens styrbordssida), spolpump, betesfisk pump, livflotte (laxtrolling/havsfiske), specialladdare etc. Båten är även utrustad med GPS Tracking, startspärr etc.

Båtmotorn är en mycket driftsäker motor från Suzuki, en 150 hk 4-takts Suzukimotor. Toppfarten ligger på 43 knop, men på öppna vatten ligger vi ofta på runt 35-40 knop beroende på sjön. Självklart har vi mycket lugna transporter också, samt “Högfartsbehörigheten” vilket krävs vid toppfarter. Vid önskemål eller vid större bokningar kan vi ordna 5-10 liknande båtar på kort varsel – och självklart fler med längre framförhållning. Suzuki har kommit starkt de sista åren – och är ett säkert val för mig som fiskeguide. Känn er varmt välkomna till ett kul sportfiske ombord!!