Trevligt gäddfiske med Tele2

Nyligen hade jag lite gäster från Tele2 i båten på ett kul gäddfiske. Fisket var trögt generellt, men det blev lite gäddor landade ändå – samt många missade!

Nyligen hade jag lite gubbar från Tele2 i båten på ett kul gäddfiske (mitt i leken upplevde vi)! gäddorna var mycket försiktiga och många hade utanpåliggande mask vilket tyder på att dom tjurar rejält på botten (fisken blir köldstel när isarna släpper och vattnet börjar röra på sig)! Fisket var ganska segt, men vi drog ändå ett gäng gäddor (9 st vill jag minnas), och missade säkert lika många till som bara puffade på betet eller gäddor som lossnade från kroken! Vi provade det mesta men nästan allt verkade dom rata, dock gick Seeker Shad och Storms nya T–Bone klart bäst! Fisken hittade vi på 1,5 – 4 meters djup, och bäst fiske hade vi på ca 2 meters djup den här kalla och ruggiga (men mycket trevliga) fiskedagen. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Dagen efter var det en stor gäddfisketävling på Mälaren (King of Mälaren) där vi var den här dagen, och dom flesta hade haft galet trögt fiske fick jag höra! Många fick inget, eller landade bara en enda fisk på hela dagen…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

1 svar

  1. Andreas Eriksson skriver:

    Var det bara 9?
    Grymt kul dag var det i varje fall!
    Tack Emilio och Tele2!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *