En Guidedag

PRESENTATION – FISKEGUIDNINGAR & STÖRRE FÖRETAGSEVENT

Vi  kommer överens om en mötesplats, tex vid en sjösättningsramp, brygga eller en konferensanläggning  – och tiden brukar vara runt 09.00 lite beroende på säsong.

När kunderna sedan kommer, så är alla guidebåtarna sjösatta och klara. Vi (fiskeguiderna) står för all fiskeutrustning! Jag som “redare” och ansvarig för företagseventet ordnar även med fikabröd/kaffe, godis, dryck samt lunchen till hela eventet (då vi sedan äter en gemensam lunch alt middag under fiskedagen på nån trevlig plats).

Vi delar ut flytoverallerna alt flytvästar till alla kunderna före eventet, vi har även en enklare säkerhetsgenomgång av guidebåtarna etc, och alla kunderna fördelas sedan ut till dom olika guidebåtarna. Vanligaste är att vi fiskeguider har guidebåtar för max ca 4 kunder ombord (även om guidebåtarna är godkända för mycket mer folk än så)! Så på tex 20 st kunder så blir det 5 st guidebåtar med en fiskeguide ombord.

Runt lunchtid så träffas vi på en förutbestämd plats, t ex en mysig liten ö i skärgården eller Mälaren, men det händer även att lunchen blir på en skärgårdsrestaurang.

Vi fiskeguider fixar snabbt lunchen, och efter att alla ätit sig mätta så åker vi sedan ut på sjön igen – för mera härligt sportfiske bland öar och skär!

Runt 17.00 tiden avsluta fiskeeventet på samma plats där vi möttes på morgonen, eller så avslutar vi där kunden vill bli avsläppt.

Om vi haft en fisketävling inbakad i kundeventet (under avslappnande former såklart), så har vi en prisutdelning till “Gäddkungen/drottningen” som dragit den tex längsta gäddan/fisken för dagen!

Gäddan och abborren är de fiskarterna som oftast är mest tacksama att fiska efter men prata med guiden för mer information.

Vi kan ta bokningr uppåt max 50-60 pers, men då bör vi få bokningen minst 6-12 månader före själva eventet för att kunna boka upp rätt antal guidebåtar!

Känn er varmt välkomna ombord hälsar sportfiskeguide, Mikael Puhakka med Co-guider..

Fiskehälsningar sportfiskeguide, Mikael “Mike Pike” Puhakka  –  Bokning: 0708-722733