20/4 Fin gädda på guidepremiärturen!

Nyligen hade jag vårens första gäddguidning, och bra gick det! Vi hade ett hyfsat segt fiske, men drog en fin madam ändå då vi siktade på bättre fisk!

Nyligen hade jag stammisarna Jonas, Roger och Thony i båten på gäddfiske, och bra gick det! Fisken var riktigt tjurig under dagen (kallt vatten och fortfarande lite is kvar), och trots att vi fiskade sakta på heta ställen så tjurade dom i det grumliga vattnet! Thony slog till med bästa fisk (se bild), precis som han gjorde året före med mig på en gäddfiskeguidning! Dagens gäddor hittade vi samtliga hyfsat grunt trots att vi fiskade djupt den mesta av tiden. Gäddan på bild tog vi dock på en djupvass där det djupnade ganska fort via en Seeker Shad! Ett annat bete som också fiskade bra var nya Rapala Super Shad Rap som jag vill rekommendera varmt (de gav flest hugg)! Speciellt vid grumligt fiske tror jag Super Shad Rap är extra het med alla vibrationer! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! 🙂

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *