23/12 God jul & Gott nytt år!

Halloj! Ville bara önska gamla som nya kunder (och mina besökare) en riktigt GOD JUL, och ett GOTT NYTT ÅR! Nu blir det ismete med sikte på gädda och gös framöver, dock kan det även bli lite trollingfiske snart! 🙂

GOD JULYes, jag ville bara önska mina besökare på hemsidan – och såklart mina kunder och gäster en riktigt GOD JUL, och ett GOTT NYTT ÅR! Ett stort tack för i år!! Jag vet! Jag har sett att det är några felstavningar i min julhälsning, men jag tror att alla förstår vad det står ändå. Nu till vintern tänkte jag köra lite ismete efter gädda och gös när jag hinner, och om tillfälle ges så kan det även bli lite trollingfiske efter framförallt Vätterns rödingar, men även Vänern lockar mig såklart! För er som är sugna på ismete efter gädda och gös, så ingår alltid isdubbar, livlina, isbill/pik, flytoveraller, all fiskeutrustning, betesfisk, mat etc, man kommer som man är!

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka vinterns & vårens fisketurer här redan nu!

Vi har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav om man ska guida ute på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 (som är lägre) & högfartsbehörighet..

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *