24/3 Service på 150 hp och kul spinnfiske

Tidigare körde jag en service på min Suzuki DF 150 hp hos Astons, och bra gick det! Efter detta blev det ett kortare gäddpass bland isflaken, och gäddor fick vi!

Tidigare i våras så körde jag en 100 timmars service hos Astons Sjöbodar (mellan Åkersberga och Furusund), och bra gick det! Astons är en kanonfirma med några av dom bästa meckarna, så det känns tryggt att lämna in båten och mottorn där! Jag kan förövrigt passa på att tipsa om SUZUKI:s grymma motorer, det bästa på marknaden vågar jag nog lova! Själv har jag valt en DF 30 till lilla båten, och en DF 150 hp till stora båten! Efter detta blev det ett kortare gäddpass bland isflaken, och några smågäddor fick vi även där det gick att spinnfiska! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *