25/1 Fiske TV med mig & William Moberg

Halloj! Nu är det full vinter med många minusgrader, och kanske att lite fiske-TV kan locka!? I höstas så filmade jag och William Moberg från TV 4 Sport på gäddfiske – och bra gick det! I onsdags så var det premiär, och idag fredag kl 15.25 kommer första reprisen. På söndag kl 12.00 kommer den andra reprisen – TV4 Sport..

William med fin gädda, den är fiiiin.. :-) Yes, Vi hade ett kalastrevligt fiske i höstas (2012) via trollingfiske! Vi fiskade/trolling med 6 spön samtidigt (med hjälp av paravaner) och beterna som var heta: Storm Flatstick 16 cm, Storm Swimmingstick 16 cm, Doom Bell Shad-O vilka alla beten fiskade bra (som även syns på TV). Vi fick gäddor på några andra beten också, men hetast var ovannämnda beten. Mycket av filmaterialet har klippts bort pga platsbrist, så flera av gäddorna är som vi landade saknas. Som sagt, idag kl 15.25 och på söndag kl 12.00 kommer repriserna (om jag fått rätt tider)!! Trevlig helg, och skitfiske på er (som man säger)!! 🙂

Ps. Man kan även via datorn se programmet på www.tv4.se, men det krävs “Premium” för detta. Dock tror jag att inom sju dagar så kan alla se programmet, jag är dock inte säker på detta..

Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver, allt ingår! Välkomna ombord i guidebåtarna – boka vinterns isfiske, & vårens/sommarens fisketurer här redan nu!

Vi har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav om man ska guida ute på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 (som är lägre) & högfartsbehörighet..

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *