2/9 Lundquist El AB, & Jan Comstedt AB på fiske

Idag hade jag Lundquist EL AB i båten på gäddfiske, och på sena eftermiddagen hade jag även Jan Comstedt AB i båten under endast några timmars fiske. Andreas Kalm & Torbjörn Åsen drog de största gäddorna från vardera företag, Totalt blev det 16 gäddor landade..

 

Efter några dagars kalla vindar från norr, så  märktes det tydligt att fisken inte var riktigt i stöten alls trots relativt hög temp i vattnet. Det blev ändå totalt 16 gäddor landade för oss vilket var kul. Det var riktigt kallt i luften, så man fick klä sig efter vädret. Första gänget var Lundquist EL AB, och då de var 6 man så var vi 2 fiskeguider vilka tog hand om dem på bästa tänkbara sätt. På förmiddagen fick vi i min båt 8 gäddor landade, och de andra killarna drog 4 gäddor. Vi tappade även en gädda som vi misstänker var klart finare då beteslåset small av, helt otroligt surt då kunden svor på att den kändes stor! Den gäddan högg förövrigt på en av mina favoriter, en Storm Wild Eye Seeker! Laxflugproffset Andreas Kalm från första gänget fiskade bäst av alla, och drog även en skön gädda från djupet.

På sena eftermiddagen kom Jan Comstedt AB (www.comstedt.se) efter att de besökt en flytande båtmässa, men denna turen blev inte lång på sjön för oss. Vi hann dock med lite spinnfiske ändå, och inte helt oväntat så fiskade Torbjörn bäst från detta företaget. Via ett Esox Blue Fox, så drog han dagens största gädda vilken högg precis vid båten. Vi hittade en bra fläck där vi nötte på, och där small det även på flera gäddor varav flera lossnade, även Torbjörns snygga gädda högg där. Magnus från Comstedt AB hade en tung fisk på, men även denna klev tyvärr av. Det var två supertrevliga gäng jag hade i båten, och jättekul att vara ute med dem! Känn er varmt välkomna på ett kul, lärotrikt och ett spännande sportfiske framöver!

Jag har förövrigt Sjöbefäl klass 7 samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav från myndigheterna i Sverige om man ska guida med kunder ute på havet, så känn er varmt välkomna ombord i min guidebåt…

Hälsar Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733
 
P.S. Det blev totalt 3 fiskerapporter denna gången uppdaterade..

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *