Fina gäddor med Shimano och Normark

Nyligen hade jag Normark och Shimano-Europe ombord i båten på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi hade en hyfsat seg start, men sen lossnade fisket rejält…

Nyligen hade jag Normark och Shimano-Europe i båten på ett trevligt gäddfiske, och bra gick det! Vi körde spinnfiske på en massa olika fiskeplatser, och missade även en massa försiktiga gäddor (dom flesta i början)! Fram till den mycket goda lunchen som jag fräste på Muurikkan så hade vi inte fått upp så många gäddor alls, men efter lunchen så lossnade fisket rejält då vi knäckte koden och gäddorna började hugga bra för oss! Vi hade ett strålande varmt solskensväder samt ett vindstilla väder vilket egentligen inte är så bra alls vid spinnfiske efter gädda som just den här fiskedagen, men ingen regel utan undantag fick vi nu uppleva! Vi fiskade bäst med Rapala Peto och Rapala X-Rap Jointed Shad som vi fiskade in snabbt, men det blev även gäddor på en “långsamt” fiskad Rapala Otus under dagen (grymt bra beten och kul att knäcka koden måste jag verkligen säga)! Kul var också att jag hade den före detta världsmästaren i modernt mete från 2005, fröken Sammie Perkins från England ombord i båten, som även drog dagens klart bästa gädda via en Blue Fox-sked i min båt! Jag har även Jesper Norell från Normark ombord, och som vanligt så fiskade han bra med bla ett fint dubbelhugg tillsammans med Niki Baars från Holland! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.