AUKTION! Fiskeguidning För Fiskevården!!

SPORTFISKARNA – Sveriges Sportfiske & Fiskevårdsförbund, citat:  Fiskeguiden Mikael Puhakka donerar en dags fiskeupplevelser till förmån för fiskevården. Den som lägger högsta budet på auktionen vinner fiskedagen. Men den största vinnaren blir livet under ytan, hela summan (100%) kommer nämligen att användas till fiskevård (!) i “Sportfiskarnas Rovfiskprojekt”!

Fiskeguidning För Fiskevården www.fishguide.seFISKEGUIDNING FÖR FISKEVÅRDEN WWW.FISHGUIDE.SE 479824_543605955660574_711236225_nJag tog det här initiativet eftersom jag vill göra en insats för fiskbestånden, och ge något tillbaks till fiskevattnen. Jag hoppas det blir ett riktigt högt bud som vinner och mycket pengar till fiskevården, säger Mikael Puhakka.

Höga bud! Den som lägger det vinnande budet får en hel dags guidat fiske med Mikael. Självklart kan man ta med sig kollegor, vänner eller kunder på turen. Upp till fyra fiskande gäster får plats i båten. All utrustning och kunskap som behövs står Mikael för och det blir också lunch ute på sjön. – Jag tycker att det är ett perfekt tillfälle för ett företag som vill göra en insats för livet under ytan och samtidigt få en upplevelse att bjuda några kunder eller medarbetare på. Så kom igen och bjud mycket generöst nu, alla företagsledare, uppmanar Mikael.

Oavkortat till fiskevård Auktionen är öppen för alla som vill lägga ett bud. Hela summan går oavkortat till fiskevård inom Sportfiskarnas Rovfiskprojekt. Pengarna kommer att användas till material och entreprenadkostnader, inte till administration eller löner. – Vad vi kan göra för pengarna beror naturligtvis på hur höga bud det kommer, men ju mer pengar desto större insatser. Det vi jobbar med är till exempel insatser som att restaurera våtmarker, så kallade ”gäddfabriker” och att ta bort vandringshinder, säger Joel Norlin från Sportfiskarna.

* OBS: Högsta bud är än så länge: 12000 kr för FISKEVÅRDEN, budat av Normark! Men vi ser gärna att andra budar över denna summan – mycket mer!!

* Auktionen pågår till 31 mars. Läs mer, eller BUDA här: www.sportfiskarna.se/auktion

Ytterligare information Om guiden och guidade fisketuren: Mikael Puhakka: micke@fishguide.se 0708-722 733, www.fishguide.se – Man kan även kontakta Mikael för att ge ett bud!

Om Sportfiskarna och Rovfiskprojektet: Joel Norlin: joel@sportfiskarna.se, 070-335 27 00, www.sportfiskarna.se/rovfisk – Man kan även kontakta Joel för att ge ett bud!

1 svar

  1. 10 mars, 2014

    […] vet väl redan att fiskeguide Mike the pike donerar en guidning. Hela summan går oavkortat till fiskevård inom Sportfiskarnas […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *