Fyra dagar båtmässa med Jan Comstedt AB

Jan Comstedt AB ställer varje år ut på olika mässor, och då brukar jag ställa upp och prata Humminbird, Minn Kota, Cannon mm! Så även i år både i Göteborg och Stockholm..

Båtmässorna är poppis bland besökarna då det blir en hel del Minn Kota (elmotorer) och Humminbird (Ekolod/plotter etc) snack med besökarna! Nyhet för i år var att Humminbird släppt nya Solix plottern som visat sig vara galet bra med sin Mega Image! Även Minn kota släppte den nya ankringsfunktionen som också varit galet bra! Mer info finns på www.comstedt.se där ni hittar alla produkterna, priser etc! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *