Härligt vertikalfiske på abborre, gädda och gös

Nyligen hade jag en skön fiskeguidning med fyra herrar som ofta dyker upp! Idag körde vi framförallt gös, och fick även en del fisk…

Nyligen hade jag flugfiskeexperten Eddi Di Biaggio med vänner på ett kul vertikalfiske, och fisk fick vi också i solskenet! Dock fick vi leta lite innan vi hittade huggvillig fisk på lite djupare vatten. Vi hade en strålande fin dag på sjön, och trots att vi hittade fisk så var dom lite försiktiga ändå. Mitt på dagen körde vi en Muurikka-lunch över öppen eld med en kryddstark pytt vilken smakade gott! Dessutom hittade vi lite svamp som vi grillade på plats! Jag hade den här dagen svårt att hitta barnvakt, så min son fick följa med också som extraguide (vilket kunden inte hade något emot)! Gösarna drog vi med vertikaljiggarna från Storm Lures, och bäst nappade dom på So Run Joker Shad i skrikiga färger! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *