Kallt kajakfiske, hela sjön frös på nån timma!

Nyligen körde jag ett kort kajakfiske med min Hobie Pro Angler 12! Vädret var grymt, men nån timme senare frös hela sjön!

Nyligen så körde jag ett solo kajakfiske med sikte på stor abborre i en sjö, men det var svårfiskat pga av mycket kallt vatten och få fiskar på mitt Humminbird ekolod (som “ser” allt)! Jag var ute helt själv ute med min Hobie Pro Angler 12 fiskekajak (med torrdräkt och allt), och dessutom kom jag ut sent på sjön runt lunchtiden. Då jag kan fiskeplatsen ganska bra så förväntade jag mig att jag skulle hitta stor fisk efter en kant där det alltid samlas galet mycket betesfisk och stor abborre, men nu var det tomt där kunde jag med säkerhet konstatera via min Humminbird Solix 12 si plotter! Några hundra meter bort krokade jag på en riktigt stor abborre, men tyvärr klev den av efter en stund, och några timmar senare låg isen på hela sjön! Galet vad fort det går då hela fjärden var helt isfri när jag kom ut vid lunchtid, och 3-4 timmar senare så låg isen på hela sjön! En grym dag på sjön, och snart vill jag ut igen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna ”vinterns”, vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *