Lyckad cityguidning efter gädda

Nyligen hade vi en kul fiskeguidning från Stockholm City, och bra gick det i solskenet! Förutom gäddor landade, så hittade vi även en lastbil på botten!

Nyligen hade vi en kul gäddfiskebokning från Stockholm City mitt i värmen, och bättre än väntat gick det! Inte bästa förutsättningarna alls med stekande solsken och vindstilla väder (speciellt då när vi fiskade), men 4 citygäddor på en halvdag får man vara nöjd med med tanke på att alla kunderna utom en inte hade fiskat tidigare! Vi var tre fiskeguider som körde hela gänget varav en båt fick agera “turist & mysbåt”! Det blev 4 gäddor landade totalt, men vi missade även några gäddor när krokarna lossnade! Kul var också att jag “hittade” en lastbil på botten som legat där sedan vintern 1950 (jag har rekat den förr). Lastbilen gick då igenom isen, men alla klarade sig från allvarligare skador och klarade sig fint (se bild)! Humminbird si (Side Image) är helt suveränt om man vill hitta sjunkna prylar, grynnor, vrak, fiskstim, stora fiskar… eller kanske en ubåt!? Försvarsmakten, ring oss sportfiskare nästa gång när ni misstänker en ubåt någonstans, jag lovar att dom inte kommer undan då! Eller köp en Humminbird Solix 12si (gärna med touch skärm så blir det bra)!? Ett stort tack samtidigt till Christian Jansson Sjö Havsguiderna för uppdraget, det var mycket trevligt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *