Näbbgäddorna nappade på havet!

“Nyligen” hade jag 2 herrar i båten på laxtrolling, och näbbgädda fick vi! Grabbarna har fått flera fina laxar tidigare med mig ute på havet, så det vet hur det kan nappa stort!

“Nyligen” hade jag två herrar i båten på laxtrolling, men det blev bara näbbgäddor landat för oss! Vi fiskade med 11 spön runt Landsort utanför Nynäshamn, men den här gången landade vi ingen lax! Grabbarna har tidigare fått fina laxar med mig, samt tappat en riktigt stor lax så de vet hur det kan vara! Vi kämpade hårt men vissa dagar är det glesare med lax i området som den här dagen helt enkelt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens och vinterns fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om hemsidan den senaste tiden uppdaterats mycket mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart igen att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.