Trevligt kajakfiske, kul fiske på grunt vatten

Nyligen tog jag ett kajakfiske själv, och bra gick det! 11 gäddor blev det på den korta fisketuren, Peto och Otus levererade..

Nyligen tog jag ett privat kajakfiske för mig själv, och bra gick det! Jag valde en större vik där det ofta nappar, och helt okey gick det i min Hobie Pro Angler 12 fiskekajak! Inga jättar, men kul som tusan att komma ut på lite kajakfiske! 11 gäddor landade jag medans sonen var på skolan, och missade även två gäddor som klev av i det kalla vattnet! Jag provade flera olika beten, men utan tvekan kändes Rapala Peto hetast, men jag fick även en gädda på Rapala Otus senare under fiskedagen innan jag satte den i botten några kast senare! Jag hann med andra ord inte göra många kast alls med den, men ändå levererade Otus! Dagens färger var på Peto: Scaled Roach, och på Otus: Mirror Carp som sitter fast i boten nu. Rapala Peto och Otus har massor av grymma färger, och är helt klart värda att checka in! På min facebook så har jag några filmsnuttar då jag landar dessa gäddor, om ni är nyfikna och vill checka!? Båda betena rekommenderas varmt om ni vill fånga gädda! Paddeln blev kvar hemma, så en trägren fick duga som ”paddel” (inne på det grunda), kajaken har dock ett trampsystem som funkar klockrent annars! För er som inte visste det så kör jag även kajakfiskeguidningar, men jag skulle nog behöva en fiskekajak till inför kajakguidningarna 2020 känner jag! Jag tänker mig i första hand max 2 kunder per fisketur! Kajakfiske är kul, så hojta till om ni vill ut på ett kul kajakfiske framöver! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av den här ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Jag hade en kajakfiskeguidning några dagar senare, och kunden landade då bla en 8,7 kgs gädda från min kajak! Det var hans första fisk från kajak någonsin…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *