Lyckat betestestfiske i ett nytt fiskevatten

Nyligen körde jag ett testfiske på ett nytt hett Stormbete i kylan, och bra gick det! Betet är en prototyp, men fisk gav det…

Nyligen körde jag ett kompisfiske med några vänner i ett nytt spännande fiskevatten för mig, och bra gick det! Vi körde gädda till största delen, men även en del efter stor abborre! Sjön kändes fantastiskt rätt för stor abborre, men hur vi än kämpade med jiggarna så ville dom inte nappa, en abborre blev det tillslut landad i varje fall för oss! Gäddorna däremot var klart lättare att övertala, men även om dom var kinkiga då det var kallt vatten och is på vissa platser. Nästan alla gäddorna högg försiktigt eller satt krokade på bakre trekroken, men när vi satte på ett nytt Stormbete (en prototyp/testbete från Stom Lures) så högg dom genast på det betet för att döda och äta! Jiggen satt djupt krokad i munnen, och betet kändes riktigt hett och spännande! Bilder och info kommer framöver, men det blir till nästa år! Förutom att vi fick gädda på nya Stormbetet, så nappade dom såklart även på Storm Seeker Shad (som väntat)! Det blev inga stora gäddor landade, men då det är en helt ny sjö så kan man inte förvänta sig några stordåd, dessutom var det kallt vatten och is efter kanterna vilket inte gjorde saken lättare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av den här ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *