Trevligt Laxtrollingföredrag i ett slutet sällskap

Nyligen hade jag ett föredrag om laxtrolling på havet i ett slutet sällskap, efter en specialinbjudan! Det blev ett långt föredrag med ett stort intresse från dom närvarande..

Nyligen hade jag ett kul föredrag om laxtrolling på havet i ett slutet sällskap med en massa trevliga herrar! Då jag hade en av dom närvarande i publiken (Dan Svennberg) på en lyckad laxtrolling guidning i min båt i försomras (2 laxar landade samt några missade), så ville dom nu ha med mig på deras julbord nu med ett sportfiskeföredrag! Vi började dock med att äta gott från julbordet, samt att några hade ett tal inför sällskapet etc. Jag själv hade med mig en hel del fiskeprylar som tex en djuprigg, trollingspön, trollingskedar, linutlösare, en “pulka” (typ en stor “utterbräda” eller paravan) etc, vilket uppskattades av publiken. Dessutom var det enklare att förklara för herrarna hur hur det går till när vi fiskar lax på bredden med pulkorna (långt ut åt sidorna av båten), och på djupet med djupriggen (långt rakt ner under/bakom båten)! På väggen hade jag sköna fiskebilder från tidigare fisketurer, via en projektor. Det blev en hel del frågor, och många sköna samtal med herrarna! Nuförtiden så kör jag hyfsat lite lax varje år på havet och dom stora sjöarna, men tidigare så körde jag stenhårt både på Vänern, Vättern och framförallt Landsort och Understen (så laxtrolling har jag hyfsat bra koll på). Dessutom har jag med framgång dragit fina laxar från Pukaviksbukten, Simrishamn och Bornholm, men dit åker jag sällan numera! Kvällens föredrag var mycket lyckad kände jag, och det kändes som att publiken även blev lite sugna på att komma ut på lite kul fiske framöver!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av den här ”höstens”, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *