3/8 Bra gösfiske från kajakerna, många napp!

Nyligen tog vi ett trollingfiske från kajakerna, och bra gick det! Vi var fyra kajakfiskare, och riktigt bra nappade det på mina Rapala vobblers när jag väl knäckt koden!

Nyligen körde jag ett kajakfiske efter gös (trollingfiske med 4 spön), och bra gick det! Jag hade napp nästa hela tiden då jag körde två grundgående beten, och två djupgående beten på korta linor. Intressant var att det var dom som bommade på gös trots att det var ett riktigt bra fiske där vi var! Jag körde med olika Rapalavobblers, och det var när jag satte på en Scatter Rap Husky som det lossnade på allvar! Vobblern är magisk vissa kvällar, som tex den här kvällen då nästan all fisk tog på mina Scatter Rap Husky i FT färgen (speciellt senare på kvällen)! Dom andra kajakerna fick också fisk, men inte lika mycket som jag då de saknade kvällens bete! Ett tips om man ska kajakfiska med mer än ett spö är att skaffa sig bra spöhållaren då det krävs när man kör med fler spön, sen gäller det dessutom att man planerar sina beten så de går olika djupt även med korta linor! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *