4/8 Trevligt och bra gösfiske med sonen!

Nyligen tog jag ett kul trollingfiske med sonen, och bra gick det! Vi drog en drös gösar, och bäst fiskade Scatter Rap Husky 13 samt Taildancer – som är glödheta!

Nyligen tog jag ett kort kvällsfiske med sonen, och bra gick det! Vi körde ett klassiskt trollingfiske med fyra spön, och bra med napp hade vi!  Två långa linor med grunda beten, samt två korta linor med djupa beten var taktiken, och beroende på tidpunkt på kvällen så märkte vi vilka spön/beten/färger som fiskade bäst! Jag hade 4 st 8 fot Speedmaster (mina havsöringsspön för kunderna) laddade med olika beten. Bäst fiske hade vi med Rapala Scatter Rap Hussky 13 som är het som tusan, samt så klart med suveräna Taildancer (se bild)! Givetvis hade vi bra med napp även på en X-Rap Magnum (tidigt på kvällen på djupt vatten) och mitt gäddfavoritbete X-Rap Jointed Shad som jag guidar mycket gädda med! Sonen kämpade hårt med gösarna då spöna var aningen långa för honom, men kul hade vi! Har ni inte fiskat med barnen förr, så rekommenderar jag detta varmt! Ett tips är att hålla koll på vart betesfisken är, då det var där vi hade klart mest hugg. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Glöm inte flytvästarna hemma, och detta speciellt till barnen!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *