5/5 Bra fiske, 41 gäddor landade och en fin!

Idag hade jag en gäddfiskebokning igen, och bra gick det! Totalt landade vi 41 gäddor och även en fin sådan med ett stort huvud!

Gäddfiske i Silver Eaglebåten! Fiskeguidning med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seIdag hade jag en gäddfiskeguidning igen, och bra gick det! Rodrigo som aldrig sett en gädda förr drog den största gäddan och flest sådana (se bild), och totalt landade vi 41 st gäddor under dagen. Vi hade klart bäst fiske med Blue Fox Lucius 36 gram skeddrag vilket alltid är ett superhett bete efter leken. Dock drog vi den största “gammelgäddan” på en flytande Rapala Super Shad Rap som vi vevade hem långsamt strax under ytan! För er som tror att Super Shad Rap är ett “djupt bete” så har ni lite fel där då den går utmärkt att veva in strax under ytan i rätt hastighet över sjögräset med korta vevstop – ett superbete förövrigt som jag själv gillar skarpt! Rota fram en och testa, ni kommer att bli positivt överaskade är jag säker på! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörighet!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

P.S. Efter fisket i våran regi har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i ”Sundbybergs Sportfiske Center”

1 svar

  1. Rodrigo skriver:

    What a great day we had.
    Thanks for the day Mike!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.