7/11 Kul gäddfiske med mört, fina landade!

Idag hade jag en kul fiskedag på sjön med kompisen Per, och via mörtar drog vi flera fina gäddor. Fisket började dock lite segt, men bra blev det..

Idag fiskade vi gädda, och mört var dagens bete. Fisket började dock lite segt då det inte ville nappa riktigt bra för oss. Trots att vi varierade djupen mm nappade det inte riktigt bra. Vi fick enstaka fiskar här och var, men efter lunch hittade vi dagens s.k “hot-spot” då vi drog flera fina fiskar på platsen, vi fick även dubbelhugg på platsen. Fiskedjupet var grundare än vanligt, och intressant var att platsen som gav bäst fiske hade mest lä också från vinden. Per som är en erfaren gäddfiskare har förövrigt många fina p.b från Afrika, Sydamerika mm, med Sailfish, Nilaborre osv. Idag var det ett helt annorlunda fiske då vi flötestrollade, och detta lovade Per att prova på fler gånger då han gillade metoden skarpt! Känn er varmt välkomna på ett kul, lärotrikt och ett spännande sportfiske framöver!

OBS: Fler fiskerapporter kommer snart, jag ligger just nu efter med en 5-6 st fiskerapporter (sorry för det)! Det har varit en hel del runtomkring som tagit tid..

 P.S. Det blev totalt 7 st  fiskerapporter (igen) den här gången uppdaterade..

Jag har förövrigt Sjöbefäl klass 7 (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten vilket är ett krav från myndigheterna i Sverige om man ska guida med kunder ute på havet, så känn er varmt välkomna ombord i min guidebåt…

Hälsar Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733

P.S. Efter fisket i min båt har ni även 15 % rabatt på all fiskeutrustning, flytoveraller/fiskekläder mm, samt även 10 % rabatt på all marin-elektronik i fiskebutiken: Sundbybergs Sportfiske Center…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *