“Älgsafari”! Ofta ser vi vilt på våra fisketurer..

På våra guidningar ser vi “ofta” vilt som havsörn, vildsvin, rådjur, grävling, trana, räv etc. Den här dagen såg vi en älg..

Nyligen var jag ute och fiskade gädda, och bra gick det! Jag skriver normalt inte annat än fiskerapporter på min hemsida, men den här gången gör jag ett undantag! Förutom gäddorna så fick vi se en spännande älg som simmade över ett sund. Givetvis vill man ju föreviga detta, och då blev det även en liten bildserie när älgen simmade och drog vidare in i skogen! På våra guidningar ser vi ofta vilt som havsörn, vildsvin, rådjur, grävling, räv, säl etc. Den här dagen såg vi en älg, och nästan varje fisketur ser vi något kul förutom våra stora fiskar! Dessutom ser vi ofta sjöfågel och och andra trevliga fåglar som tex trana eller häger (på havet ser vi tex tordmule etc)! Kul med fiskar, men kul även med djur och natur! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna “höstens”, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *