Stina fiskade bäst, ingen protest (gäddfiske)!

Nyligen hade jag Victor och Stina i båten på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Stina var magisk, och drog gädda på gädda..

Nyligen hade jag Victor och Stina i båten på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi hade ett ganska trögt och kallt fiske (alla ombord inkl mig fiskade och fick fisk) men Stina fiskade magiskt bra om man jämför med oss gubbar! Hon började starkt, och drog fisk lite överallt. Speciellt efter en kant så drog hon 4 gäddor på 4 kast vill jag minnas! Dom stora gäddorna uteblev dock, men kul ändå när det nappar gädda! Vi körde med olika beten under dagen (inkl deras privata, men kanske att Seeker Shad fiskade bäst!? Vi provade även att fiska Rapala X-Rap Scoop ganska aggressivt, och även den gav fisk. På senhösten brukar det oftast vara bra att fiska lite lugnt och sakta, men ingen regel utan undantag (ang hur vi fiskade in Scoopen)! Vi hade en stor hjälp av min Humminbird Solix 12si plotter då vi letade efter bottenstruktur, betesfisk, vattentemp etc vid fisket. Si (Side Image) är kalas att söka kanter etc med, och rekommenderas varmt. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna “höstens”, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *