Bra abborre, gädda, id och braxfiske

Nyligen körde jag ett  fiske med sikte på stor abborre, och bra gick det! Vi fick mycket fisk, både grov abborre, gädda, id och en stor braxen!

Nyligen körde vi ett riktat abborrefiske med sikte på stor fisk, och bra gick det! Vi (jag och Niklas Holm) körde en tvådagars satsning, och faktum är att vi första timmarna inte riktigt lyckades så bra, även om min första abborre låg på 1,6 kg ganska omgående viket bara det var kanon! Men det var stora abborrar, men ströfiskar som tjurade i det kalla vattnet! Hård nordanvind är aldrig bra, speciellt på våren som nu, men sen lossnade det för oss. Vi drog ganska många bonusgäddor, några idar en stor braxen samt en gäng stora abborrar upp till 48 cm (“smal”), och totalt 17 st stora abborrar med en topp på 1,730 kg. En smal gädda på ca 5 kg, id över 2 kg och så blev det en fin brax på snygga 4,350 kg (73 cm), vilket är en kanonfisk! Vi båda drog p.b på olika arter, varav braxen blev mitt nya p.b med 325 gram. Niklas drog ett spinn-p.b på abborre samt ett id-p.b dessutom. Vi blandade ganska mycket med våra beten, men Storms So-Run Hypno Worm, So-Run Joker Shad och Wild Eye Swim Shad 3 och 4 tum kändes extra heta i naturella färger! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där! 

Ps. Kolla gärna in min gamla (men numera ”nya”) hemsida www.fishguide.se som är helt ombyggd, och samtidigt helt mobilanpassad! Välkommen till nya hemsidan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *