Stora gäddor, 115 cm på topp

Nyligen körde jag ett riktat gäddfiske på grov fisk, och bra gick det! Vi drog några fina, varav toppfisken låg på snygga 115 cm, en urstark fisk trots kallt vatten! Dessutom tappade jag en lika stor gädda kastet före…

Nyligen körde jag ett riktat gäddfiske med sikte på stor fisk, och bra gick det! Vi hade generellt ett ganska segt fiske då vattentempen var låg, och dessutom hade vi till och från hårda nordanvindar vilket sällan är bra på våren! Vi körde allt från vassfiske till djupfiske, och det var djupfisket som gav bäst! Jag hade min kamrat Jean-Francois i Quintrexbåten, och tillsammans provade vi en massa olika beten! Några beten som jag gillar lite extra är bla Storms RIP-T-Bone och Rapala Otus/Peto, var några givna beten som fick simma lite extra! Jean-Francois körde med sina favoriter, och även han fick fisk såklart! Intressant var att vi hade hela 8,4 grader som varmast i en skyddad vik, medans vi hade 2-4 grader ute på fjärdarna! Förutom dom landade fiskarna så tappade jag en lika stor gädda uppskattar jag som den längsta fisken (115 cm) kastet före, samt på en plats hade vi en himla stor fisk ända in till båten men den vägrade hugga! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följerInstagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *